Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Una ruta literària porta la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials de la ciutat

Una ruta literària porta la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials de la ciutat

Una ruta literària porta la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials de la ciutat

La iniciativa de dinamització de la conselleria de Comerç repeteix la fórmula de les campanyes impulsades per Nadal, Carnaval i Setmana Santa per apropar Sant Jordi als comerços tarragonins.
Una ruta literària porta la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials de la ciutat Activitats de dinamització comercial per Sant Jordi.
14/04/2022

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa una nova acció de dinamització comercial la setmana de Sant Jordi. La companyia Genovesa Narratives Teatrals celebrarà quatre sessions de contacontes a diferents espais dels principals eixos comercials de la ciutat. Concretament, l’actor Joan Rioné narrarà una versió inèdita de la tradicional llegenda de Sant Jordi. 

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “les accions de dinamització comercial sempre pretenen fer bullir d’activitat els carrers de Tarragona, per això hem volgut allargar un dia tan especial com la diada de Sant Jordi i programar una activitat cada dia de la setmana”. Per al conseller, “com hem vingut fent per Nadal, Carnaval i Setmana Santa, aquestes accions han apropat les festes als comerços i no podia faltar Sant Jordi, que és la gran festa de Catalunya”. 

L’activitat, que té una durada aproximada de mitja hora, se celebrarà a les 18 h en espais tarragonins els dies previs a la diada de Sant Jordi. Dimarts, 19 d’abril, l’estrena serà a la plaça de Santiago Russinyol; dimecres 20, a la plaça d’Anselm Clavé; dijous 21, al parc de l’Arrabassada i divendres 22, a la plaça de mossèn Cinto Verdaguer.  

Segells de reconeixement d'administració oberta