Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 El Palau de Congressos afronta un segon semestre d'any ple d'activitat

El Palau de Congressos afronta un segon semestre d'any ple d'activitat

El Palau de Congressos afronta un segon semestre d'any ple d'activitat

L'equipament preveu tancar l’any amb sis congressos confirmats, tres fires, sis competicions de dansa i fitness i 15 concerts i espectacles, entre altres
20/07/2023

Artistes com Manolo García (23 de novembre), Javi Sancho (23 de desembre), Comandante Lara (9 de desembre), Ángel Martín (12 i 13 d’octubre) o Luís Zahera (16 de setembre) protagonitzen la cartellera de concerts i espectacles del Palau Firal i de Congressos de Tarragona per al segon semestre de l’any 2023. Uns caps de cartell que comparteixen l’agenda cultural d’El Palau amb espectacles com Chicago Life i el Circo de las Estrellas, ballets com El llac dels cignes i El Trencanous i espectacles infantils com Disney Rock, La Sirenita o De Simba a Kiara.

El Palau de Congressos també té confirmats sis congressos d’octubre a desembre, entre els quals destaquen el Congrés d’Infermeria Familiar i ComunitàriaEstrabismo 2023 i l’AEA Conference 2023.

El cap de setmana 16 i 17 de setembre se celebrarà la quarta edició de la fira del bebè Exponadó, una fira on parelles, embarassades, pares, mares i bebès de 0 a 4 anys de tota Catalunya es troben per passar un cap de setmana molt especial i podran conèixer novetats, comprar amb grans descomptes i gaudir de moltes d’activitats.

Els dies 7 i 8 d’octubre torna Tarraco Manga amb la seva segona edició, un esdeveniment dedicat al manga, l’anime i els videojocs coproduït per l’associació Starraco i el Palau de Congressos. La primera edició va resultar tot un èxit amb més de 7.000 visitants en 2 dies de fira i 12.000 m2 de continguts i activitats.

L’Auditori August s’ha consolidat en un referent a la ciutat de Tarragona per a la celebració de gales i festivals, competicions esportives, de dansa, etc. Aquest mes d’agost El Palau celebrarà per primera vegada el campionat de dansa All Dance Europe que reunirà més de 1.200 participants de tota Europa en 4 dies d’esdeveniment (del 3 al 6 d’agost). Els mesos de setembre i novembre també se celebraran quatre campionats de Bodybuilding & Fitness, entre els quals destaquen Flexman ClassicSpanish Grand Prix, la Copa d’España WABBA i Miss & Mr. Universe 2023.

Les convencions i actes d’empresa, jornades i reunions completen l’agenda del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Aquests actes anualment constitueixen al voltant del 40 % de l’activitat del Palau.

L’agenda completa d’El Palau es pot consultar a www.palautarragona.com.

Segells de reconeixement d'administració oberta