Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 El proper 17 de març engega la segona campanya de Bons Comerç

El proper 17 de març engega la segona campanya de Bons Comerç

El proper 17 de març engega la segona campanya de Bons Comerç

La Conselleria de Comerç i la Cambra de Comerç tornen a impulsar la iniciativa, després de l’èxit rotund del 2021
El proper 17 de març engega la segona campanya de Bons Comerç Foto: Tjerk van der Meulen.
21/02/2023

Amb l’arribada de la primavera i la nova temporada a les botigues i comerços de la ciutat, la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb la Cambra de Comerç, engeguen la segona campanya de Bons Comerç a partir del 17 de març. “I ho fem després de l’èxit obtingut en la primera edició, celebrada el darrer trimestre de 2021” ha comentat el conseller de Comerç, Dídac Nadal, que ha afegit “fem amb la clara voluntat de revertir en el benefici del petit comerç i de proximitat de la nostra ciutat”.

Així doncs, els Bons es podran començar a descarregar i bescanviar a partir del 17 de març i durant tota la campanya, que té una previsió de durada d’un mes i mig, fins a finals de maig. La quantitat disponible per enguany és de 100.000 € d’ajuda directa al petit comerç de la ciutat, amb bons de 5 € i amb un màxim de 20 € per persona. En total son 20.000 bons per a 5.000 usuaris.  

Les pròximes setmanes serviran perquè els comerços coneguin més a fons la campanya i s’adhereixin a través de la web bons.tarragona.cat. “La Conselleria posarà tots els mitjans dels que disposa per arribar als comerços i oferir tota la informació necessària, per tal de garantir que la campanya sigui un nou èxit”, ha destacat el conseller, qui ha recordat que van ser gairebé 200 els establiments adherits a la primera edició de la iniciativa. 

Com en l’anterior ocasió, aquesta campanya és fruit de la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, qui s’encarregarà de fer el seguiment als registres dels comerços i, posteriorment, un cop hagi començat la fase de descàrrega i bescanvi de bons, validaran totes les operacions i efectuaran els pagaments als comerços. Hi haurà una quantitat límit de bons per a cada comerç, amb l’objectiu de que es reparteixi més equitativament per totes les botigues participants. El conseller de Comerç de la Cambra, Lluís Colet, present a la roda de premsa d’aquest matí, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de la primera edició i alhora ha apuntat “que la d’enguany ha de ser una campanya àmplia, que arribi al major nombre de comerços possibles i fer partícip a tothom que pugui entrar a la convocatòria”. 

Criteris per a la participació - comerços 

Els requisits que han de complir els comerços que es vulguin adherir, són:

  • Ser autònom o petita empresa amb seu social a Tarragona. 
  • Tenir menys de 50 treballadors/es. 
  • Estar al dia dels pagaments amb l'Ajuntament de Tarragona, Hisenda i la Seguretat Social.  

El tipus de comerços que es poden sumar, a més, són els d’accessoris d’automoció, agències de viatges, alimentació, bugaderies, calçat, complements, electrònica, esports, fotografia, joguines, joies, llar i decoració, llibreries, mascotes, moda, música, perruqueria, estètiques, òptiques, entre d’altres.  

Criteris per a la participació – ciutadans/es 

Els Bons es podran descarregar a través de la pàgina web. Ho podrà fer qualsevol ciutadà/ana amb els seu DNI. Com en l’anterior ocasió, hi haurà punts físics d’ajuda per descarregar els bons (oficina fixa a la rambla Nova, a l’alçada de la Font del Centenari, i una oficina itinerant que recorrerà els barris). Enguany no hi haurà aplicació. En tots els casos els Bons es podran obtenir a partir del 17 de març.

Amb la campanya hi tornarà a haver accions al carrer, amb participació d’artistes locals i moltes sorpreses que es donaran a conèixer properament.  

Consulteu tota la informació sobre la segona edició de la campanya Bons Comerç Tarragona al web bons.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta