Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Els Bons Comerç engeguen amb molta festa i activitats al carrer aquest cap de setmana

Els Bons Comerç engeguen amb molta festa i activitats al carrer aquest cap de setmana

Els Bons Comerç engeguen amb molta festa i activitats al carrer aquest cap de setmana

Es podrà gaudir de la celebració de Saint Patrick’s Day, música i un espectacle itinerant
15/03/2023

Aquest divendres 17 de març engeguen les accions de dinamització del primer cap de setmana de la campanya de Bons Comerç TGN, que inicia amb força i amb més de 100 establiments inscrits. Com ja vam anunciar fa unes setmanes, enguany els Bons coincideixen amb la nova temporada de primavera i estiu a les botigues de la ciutat, amb “la voluntat de revertir en el benefici del petit comerç i de proximitat”, tal com ha apuntat el conseller de Comerç, Dídac Nadal, a la seva intervenció.  

El tret de sortida serà el divendres per la tarda, coincidint amb la celebració de Saint Patrick's Day. A partir de les 17 h la plaça Verdaguer es convertirà en l’escenari de la festa, on hi haurà música durant tota la tarda i parades de tres artesans locals de cervesa com son Les Clandestines, Twins i Kesse. D'altra banda, el grup Sons de la Cossetània recorrerà els eixos comercials de la ciutat amb els seus sacs de gemecs i música celta a partir de les 19.30 h. El mateix grup recorrerà els carrers dissabte també a partir de les 19.30 h.   

El dia 18, a partir de les 12 h, engegarà l’activitat itinerant Rum Rum Trasto Kartsamb la companyia Xip Xap, que convertirà els carrers de Tarragona en un circuit de carreres urbà. L’activitat tindrà dos passis, el segon per la tarda, a partir de les 18 h; tots dos engegaran a Corsini, però es desplaçaran per diferents punts de la ciutat. 

Recordatori i web informatiu 

Així doncs, els Bons es poden començar a descarregar i bescanviar a partir d’aquest divendres i durant tota la campanya, que té una previsió de durada d’un mes aproximadament. La quantitat disponible per enguany és de 100.000 € d’ajuda directa al petit comerç de la ciutat, amb bons de 5 euros i amb un màxim de 20 euros per persona. En total son 20.000 bons per a 5.000 usuaris.   

Com en l’anterior ocasió, aquesta campanya és fruit de la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, qui s’encarregarà de fer el seguiment als registres dels comerços i, posteriorment, un cop hagi començat la fase de descàrrega i bescanvi de bons, validaran totes les operacions i efectuaran els pagaments als comerços. Cal recordar als comerços que encara es poden adherir a la campanya, a través del web

Els horaris d’atenció al públic a la caseta de la Rambla Nova, situada a l'alçada de la Font del Centenari, seran del 17 de març a l’1 d’abril: 

  • De dilluns a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h.
  • També el diumenge 19 de març, de 10 a 13 h.

A partir del 18 de març també hi haurà diferents oficines itinerants. Al web en trobareu el calendari i totes les localitzacions

Consulteu tota la informació sobre els bons i el procés de descàrrega al web bons.tarragona.cat/ca

Segells de reconeixement d'administració oberta