Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Els Bons Comerç TGN, exhaurits en menys de 48 hores

Els Bons Comerç TGN, exhaurits en menys de 48 hores

Els Bons Comerç TGN, exhaurits en menys de 48 hores

La segona edició dels Bons Comerç va arrencar el passat divendres a les 10 h posant a circulació 20.000 bons
Els Bons Comerç TGN, exhaurits en menys de 48 hores Oficina dels Bons Comerç.
19/03/2023

Els Bons Comerç TGN s’han exhaurit en menys de dos dies, després que es descarreguessin del tot aquest diumenge a les 8 h, per un valor de 100.000 euros. 

La segona edició dels Bons Comerç arrencava el passat divendres a les 10 h posant a circulació 20.000 bons. Aquest diumenge a primera hora s'havien bescanviat un total de 3.668 bons en 1.479 compres fetes als comerços adherits a la campanya.  

Per ara, el valor de tiquet mitjà de les compres realitzades amb bons és de 71,64 euros. En aquesta segona edició, els usuaris disposen de set dies per poder bescanviar els bons. En cas de no fer-ho, aquests ja no es poden tornar a descarregar. Els primers bons descarregats, divendres passat, caducaran el pròxim dijous a les 24 h. 

El conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha valorat “d’exitosa aquesta segona campanya dels Bons Comerç” i ha assenyalat que “possiblement en uns dies hi tornaran a haver bons disponibles, ja que aquells descarregats que no es bescanviïn en els set dies següents, es posaran de nou a disposició perquè nous usuaris els puguin descarregar”. Aquests bons estarien a disposició a partir de divendres 24 de març a través dels canals habituals: web i oficines físiques (fixa i itinerant).  

Durant el cap de setmana, per acompanyar la posada en marxa de la campanya, s'han programat diferents activitats de dinamtizació, com la fira de la cervesa en honor a Saint Patricks Day a la plaça Verdaguer, amb la música de Sons de la Cossetània, o una original cursa de cotxes pels eixos comercials de la ciutat, de la mà de la companyia de teatre Xip Xap.  

Segells de reconeixement d'administració oberta