Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidària "Fun Run" de la Fundació PortAventura

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidària "Fun Run" de la Fundació PortAventura

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidària "Fun Run" de la Fundació PortAventura

Els clients dels mercats i mercadets de la ciutat podran tenir descompte en la inscripció i entrar al sorteig d’entrades per al parc temàtic
Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidària "Fun Run" de la Fundació PortAventura Foto: David Oliete.
11/05/2023

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la XI edició de la cursa solidària “Fun Run”, organitzada per la Fundació PortAventura i que recorrerà l’interior del parc temàtic el proper diumenge 28 de maig. Es tracta d’una cursa solidària que enguany destinarà els seus beneficis a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Swim for ELA, entitats que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA.

En el marc de la col·laboració, els clients de mercats dels mercats i mercadets de la ciutat podran gaudir d’1 € de descompte en la inscripció de la cursa i al mateix temps entrar en el sorteig d’entrades per a PortAventura Park. Fins el 25 de maig, el Mercat Central, el Mercat de Torreforta i alguns mercadets municipals comptaran amb un codi QR que permetrà inscriure’s a la cursa introduint un codi de descompte.

Representats de paradistes del Mercat Central i el Mercat de Torreforta, així com de l’empresa de Mercats, han estat rebuts avui pel gerent de la Fundació PortAventura, Sergi Padilla, a les instal·lacions del “Dream Village”.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que “els Mercats són prescriptors d'una alimentació sana i d'hàbits saludables, és per això que formen un tàndem natural amb l'activitat física i amb propostes esportives com aquesta iniciativa de Port Aventura que, a més, té un component solidari tan destacat".

Cursa solidària

La “Fun Run” d’enguany es destina a la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), una malaltia del sistema nerviós central caracteritzada per una degeneració progressiva de les neurones motores (encarregades de controlar el moviment de la musculatura voluntària) a l'escorça cerebral, tronc de l'encèfal i medul·la. Aquestes neurones deixen progressivament de funcionar i moren, la qual cosa provoca debilitat i atròfia muscular.

L'ELA esdevé la tercera malaltia neurodegenerativa en incidència, després de la demència i la malaltia de Parkinson. 

Més informació sobre la cursa al web de la Fundació PortAventura.

Segells de reconeixement d'administració oberta