Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disable 27 de maig

La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disable 27 de maig

La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disable 27 de maig

Les parades del Mercat oferiran promocions especials en hamburgueses, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta
La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disable 27 de maig Foto: David Oliete.
19/05/2023

El Mercat Central acollirà el proper dissabte 27 de maig al matí la segona edició de la Festa de l’Hamburguesa. Amb la voluntat de posar en valor un dels productes icònics de mercat i de celebrar el Dia Internacional de l’Hamburguesa, els paradistes oferiran promocions especials en hamburgueses durant tota la setmana, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta al mateix Mercat el dissabte de 9 a 14 h. Totes les hamburgueses cuinades se serviran amb pa, salsa i ingredients fins a exhaurir existències.

D’altra banda, també s’han programat diverses activitats complementàries a la jornada de dissabte. En primer lloc, el dimecres 24 de maig a les 18.00h tindrà lloc al Mercat Central una classe magistral d’Smash burgers, on el xef Aitor Nieto d’Ol´Dirty Burgers i Oriol Ribot de la parada Albert Ribot del Mercat Central, compartiran els secrets sobre com cuinar una hamburguesa perfecta amb la tècnica smash.

En segon lloc, els més petits de la casa podran participar en el taller infantil d’hamburgueses, a càrrec de Montse Bertran i Maria Virgili, de les parades Carns Bertran i Carnisseries Virgili, respectivament. Aquest taller, que repeteix edició després de l’èxit de l’any passat, tindrà lloc al Mercat el dimarts 30 de maig a les 17.30 h i ensenyaran als nens i nenes a fer hamburgueses de forma artesanal.

Venda d'entrades (2 €) per al taller infantil d'hamburgueses del 30 de maig oberta a través d'entradium.com.

Sorteig d’una barbacoa

Paral·lelament a aquestes activitats, els paradistes del Mercat Central sortejaran una barbacoa entre totes les compres realitzades al Mercat fins el 31 de maig. Per participar-hi només caldrà omplir la butlleta que entregaran els paradistes amb cada compra realitzada i dipositar-la a la bústia del Mercat.

Segells de reconeixement d'administració oberta