Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La plaça Corsini prepara Sant Jordi amb la segona jornada d'activitats familiars "Hi havia una vegada"

La plaça Corsini prepara Sant Jordi amb la segona jornada d'activitats familiars "Hi havia una vegada"

La plaça Corsini prepara Sant Jordi amb la segona jornada d'activitats familiars "Hi havia una vegada"

Una degustació popular d’escalibada al Mercat Central, la presentació d’una nova gegantona i una recollida solidària de llibres i contes, entre les propostes de dissabte al matí
20/04/2023

Amb motiu de la proximitat de la Diada de Sant Jordi, l’empresa de Mercats de Tarragona organitza aquest dissabte al matí la segona jornada d’activitats familiars a plaça Corsini. Després de l’èxit del primer dia, celebrat el cap de setmana passat, les famílies de la ciutat podran participar i gaudir de nou de les activitats programades.

El matí començarà amb una degustació popular i solidària d’escalibada al Mercat Central, a càrrec de “Verd’oli” i la parada Menuts i Conserves M. Del Carme. La ració tindrà un preu d’1 € i els beneficis es destinaran a la Fundació Bonanit. En segon lloc, Creu Roja Joventut organitzarà una recollida solidària de llibres i contes sota el lema #LlegimPelsNostresDrets. A més, els petits de la casa podran jugar als “Jocs a Plaça” del Mercat Central, jocs de gran format que s’instal·laran a Corsini fins les 13.30 h.

Per la seva banda, la colla de Geganters Tarraco Escipions presentarà en públic per primera vegada la seva nova gegantona. Ho faran després d’una cercavila del gegantó Sant Jordi des del mercadet del Fòrum fins a la plaça Corsini a partir de les 10.30 h, quan el conjunt de gegants participants arribaran a Corsini per fer una ballada conjunta i desvetllar la identitat del nou personatge a les 12.30h. La cercavila comptarà amb la participació dels Gegants del Passeig Torroja, Sagrat Cor, Gegants Petits de Valls, Gegants Fadrins de Reus, Gegants Carpell de Reus, la Dragonina de Constantí i l’acompanyament musical d’El Tecler.

Tarraco style dissabte tarda

Dissabte a la tarda, la plaça Corsini acollirà la Tarraco Fashion, una mostra de barberia, estilisme i caracterització que començarà a les 18.05 h amb una batalla de barbers i un concurs de recollits en directe. A les 18.30 h se celebrarà una desfilada de moda i tendències lliure i a les 19 h l’Style walk, la desfilada de noves tendències del projecte artístic de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Estilisme i direcció de perruqueria de l’Institut Cal·lípolis. I a les 19.30 h serà el torn de la mostra de bodypainting per part de l’alumnat del mateix centre educatiu.

Finalment, a les 20.05 h es farà l’entrega de premis de la jornada que compta amb la participació de la conselleria de Comerç, els Mercats de Tarragona, l’Associació de Perruquers i Barbers de Tarragona i Lleida i l’Institut Cal·lípolis.

Segells de reconeixement d'administració oberta