Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La plaça Corsini s'omplirà d'activitats familiars aquest divendres a la tarda

La plaça Corsini s'omplirà d'activitats familiars aquest divendres a la tarda

La plaça Corsini s'omplirà d'activitats familiars aquest divendres a la tarda

Una exposició d’art, l’arribada i exhibició del gegantó de Sant Jordi i un taller sobre un conte infantil són les propostes programades
13/04/2023

Aquest divendres 14 d’abril a la tarda se celebrarà a la plaça Corsini la iniciativa “Hi havia una vegada”. Es tracta d’un conjunt d’activitats dirigides al públic familiar que tindran lloc a partir de les 16 h i s’allargaran fins a quarts de set de la tarda.

En primer lloc, el Col·legi Joan Roig inaugurarà a les 16 h l’exposició “Art en miniatura”, una iniciativa artística de l’escola en la qual els alumnes decoren l’interior d’ampolles i envasos de plàstic. Un cop feta la inauguració l’exposició quedarà exposada a l’interior del Mercat Central unes setmanes.

A les 17.30 h la plaça Corsini acollirà l’arribada del Gegantó de Sant Jordi. Un any més, els Geganters Tarraco Escipions seran els encarregats d’apropar al mercat aquest tradicional gegantó, qui farà un ball a plaça i també quedarà exposat a l’interior al Mercat fins el proper cap de setmana, Diada de Sant Jordi.

Per últim, un cop soni la darrera nota del Carilló de les 18.00h, Jaume Copons i Liliana Fortuny començaran el taller monstruoso-robòtica sobre el seu conte infantil, publicat per Combel Editorial.

Totes les activitats són d’accés lliure i pretenen escalfar motors per l’arribada, el proper dia 23, de la Diada de Sant Jordi.

Segells de reconeixement d'administració oberta