Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La plaça del Fòrum es torna a omplir de festa

La plaça del Fòrum es torna a omplir de festa

La plaça del Fòrum es torna a omplir de festa

Aquest cap de setmana tindrà lloc la 4a edició de la fira Fòrum Vinarium Primavera
04/05/2023

Aquest matí s’ha presentat la 4a edició del Fòrum Vinarium Primavera, una iniciativa impulsada per la Bodega Gerard i que compta amb el suport de la Conselleria de Comerç i els restauradors i comerços de la Part Alta. El conseller Dídac Nadal i Gerard Esquerre, promotor de l’activitat, han presentat les activitats, que es duran a terme aquest cap de setmana, tant el dissabte 6 de maig des de les 17.30h fins a les 22h, com el diumenge 7 durant tot el dia, d’11.30 a 16h.

Es preveuen al voltant de 12 estands i 9 tapes, amb productes i activitats de tot tipus com tasts de vins, vermuts i cerveses i degustacions gastronòmiques; així com una fideuada solidària que enguany va destinada a la Fundació Estela, que també ha estat present a la presentació. Durant el cap de setmana hi haurà a més espectacles de màgia, a càrrec de la maga Judith Trilirí, i música amb Raül Cid Duo, els Tocabemolls i el DJ pdpetardeig, així com un “fotomatón” 360°. 

Des de l’organització, Gerard Esquerre ha volgut destacar que, donat l’èxit de les edicions anteriors, “Una vegada més ens hem posat d’acord els comerciants de la Part Alta per fer una festa, un espai de dinamització del barri”, mentre que el conseller Nadal ha volgut agrair “l’empenta i la iniciativa de gent com el Gerard, que ha sumat esforços per fer una festa cada vegada més completa”. En la presentació els ha acompanyat el restaurant Tabularium i la Casa del Vermut.

Segells de reconeixement d'administració oberta