Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La Rambla Nova comptarà amb un túnel de llums de Nadal

La Rambla Nova comptarà amb un túnel de llums de Nadal

La Rambla Nova comptarà amb un túnel de llums de Nadal

Estarà instal·lat des de dissabte 9 i es faran tres passis diaris d’aquest espectacle que sincronitza llum i so
07/12/2023

A partir d’aquesta dissabte, 9 de desembre, Tarragona disposarà d’una nova il·luminació que canviarà la fisonomia nadalenca de la Rambla Nova, aproximadament davant del Teatre Tarragona.

Es tracta d’un túnel de llums de 33,60 metres de longitud, 6 metres d’amplada i 4,65 metres d’alçada. Una il·luminació extraordinària amb llums led amb canvis de llum i moviment que aniran sincronitzats.“Busquem potenciar el posicionament comercial i turístic de Tarragona durant les festes, per això hem programat prop de 150 activitats que es van encetar el 24 de novembre i acabaran amb la Cavalcada de Reis”, remarca la consellera de Comerç i Turisme, Montse Adan, que afegeix: “Aquest túnel de llum s’afegeix a aquesta programació nadalenca farcida d’activitats que ja estan donant molt bon resultat”.

Tres passis diaris

Es faran tres passis diaris de l’espectacle de llum i so, sincronitzant el joc de llums amb la música seleccionades. El túnel de llum s’apaga i s’encén a la mateixa hora que la resta d’il·luminació nadalenca de la ciutat. Els passis dels espectacles audiovisuals seran a les 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h i la durada de l’espectacle és de 12 minuts.

Característiques del túnel de llums

L’estructura que suporta la il·luminació nadalenca és tridimensional, d’alumini, amb forma de túnel circular de 33,60 metres de longitud.

Recordem que la posada en marxa del Bus Comerç i la Cavalcada de Reis, passant per clàssics com l’Home dels Nassos, la Cursa de Sant Silvestre, el Parc Infantil de Nadal, Els Pastorets, la pista de gel o el Magatzem Reial; són alguns dels prop de 150 actes programats per Nadal. Com a novetats d’enguany destacar, a banda del Bus Comerç, la programació especial als mercadets de Tarragona, el reforç del Nadal als barris i la recuperació de la Festa de Cap d’Any a la plaça Corsini.

El programa també inclou sessions de contacontes, representacions teatrals i musicals, activitats infantils i juvenils, diferents fires i mercats, pessebres, una programació turística especial per al pont de desembre i tot un seguit de propostes fins arribar als 150 actes.

Més informació de les activitats de Nadal a Tarragona al web www.tarragona.cat/nadal.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta