Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La Ruina i Ecos del Rocío exhaureixen localitats al Palau de Congressos

La Ruina i Ecos del Rocío exhaureixen localitats al Palau de Congressos

La Ruina i Ecos del Rocío exhaureixen localitats al Palau de Congressos

Manolo García, Dani Rovira, Javi Sancho o Ángel Martín formen part de la programació de l'equipament per a aquest 2023
14/04/2023

Per als propers caps de setmana ja s’han exhaurit les entrades per l’espectacle La Ruina, de Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, i el concert d’Ecos del Rocío. Dos esdeveniments que ompliran l’auditori August amb més de 1.000 persones per a viure experiències de primera mà.

Artistes com Manolo García, Dani Rovira, Javi Sancho o Ángel Martín formen part de la programació del Palau Firal i de Congressos de Tarragona per aquest any 2023. Uns caps de cartell que compaginen l’agenda cultural amb oferta d’humor, dansa, espectacles infantils, fires, ...

L’activitat congressual continua també aquest mes d’abril  amb la celebració el XXVIII Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències, seguit al mes de maig pel 7º Congreso Español i 21º Iberoamericano de Mantenimiento.

Les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona són una font constant de públic que complementa les seves visites a les instal·lacions amb l’oci i la gastronomia de la ciutat. Les activitats de més d’una jornada, com fires, congressos i competicions, són les que més impacte econòmic generen.

Destaquen les fires ja consolidades com Starraco Unlimited, Fira Àpat, ExpoNadó i Tarraco Manga, que es complementen amb d’altres com la Fira de l’Ocupació o la Fira Camins d’FP, que tindrà lloc els propers 26 i 27 d’abril amb més de 60 expositors.

Les competicions esportives s’han convertit també en un gran actiu. Dues o fins i tot tres jornades seguides on la maquinària del Palau de Congressos no para. Des des de primera hora del matí fins a la nit, centenars de participants d’arreu d’Espanya i altres països venen a gaudir tant del concurs com de la ciutat, acompanyats amb entrenadors i família. Aquest és el cas que es viurà el proper mes de maig amb el Concurso Nacional de Danza i el Certamen ORBE, i All Dance Europe al mes d’agost. És el cas també de les competicions de bodybuilding i fitness que han trobat a les instal·lacions la seva seu habitual.

A partir del mes de juny, les gales ocuparan gran part de l’agenda del Palau de Congressos amb festivals de final de curs i celebracions de graduacions d’escoles, instituts i universitats.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona combina l’activitat dedicada a les empreses, jornades, congressos i reunions, amb l’oferta cultural i lúdica per a la ciutadania.

Consulteu l’agenda completa d'activitats a www.palautarragona.com

Segells de reconeixement d'administració oberta