Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat

La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat

La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta en repartiran racions a partir de les 10 del matí
La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat Foto: David Oliete.
15/02/2023

Aquest dijous 16 de febrer els Mercats de la ciutat repartiran botifarra d’ou, coincidint amb la celebració del Dijous Gras. En el marc dels actes del Carnaval gastronòmic a la ciutat, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta oferiran racions gratuïtes d’aquesta menja tan típica del Carnaval de Tarragona, la qual s’ha convertit en els darrers anys en una de les tradicions gastronòmiques més arrelades d’aquests dies. Les racions es repartiran de 10 a 14 h o fins a esgotar existències. La iniciativa compta enguany amb la col·laboració de la Fundació Estela.

Carnaval als Mercats

D’altra banda, els Mercats de Tarragona s’impliquen un any més amb la programació d’actes del Carnaval de la ciutat. A banda del repartiment de botifarra d’ou de Dijous Gras, cal destacar el tradicional concurs de dibuix infantil, que ja està en marxa aquesta setmana; la participació més esbojarrada dels paradistes del Mercat Central i de Torreforta amb les seves disfresses; o la visita del Rei Carnestoltes i la Concubina, així com de la Mascarada del dol.

Tot això sense oblidar que la plaça Corsini donarà la benvinguda al Carnestoltes i la Concubina avui dimecres a partir de les 18 h per donar el tret de sortida als dies més atrevits i festius del Carnaval de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta