Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 La tradicional sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona el 10 i l'12 d’agost

La tradicional sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona el 10 i l'12 d’agost

La tradicional sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona el 10 i l'12 d’agost

El popular titellaire Mario Ezno, amb més de 3 milions de seguidors a TikTok, participarà a la Sindriada del Mercat Central el 10 d’agost a la tarda
La tradicional sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona el 10 i l'12 d’agost Foto: David Oliete
07/08/2023

La tradicional sindriada solidària de Sant Magí arriba als Mercats de la ciutat un any més. El Mercat Central el dia 10 d'agost a partir de les 18 h i el Mercat de Torreforta el dissabte 12 d'agost a partir de les 11 h, repartiran refrescants talls de síndria a tots els tarragonins i tarragonines. Cada tall tindrà el preu d'1 euro i els diners recaptats es destinaran a projectes d'èxit escolar per als infants i joves de Tarragona, impulsats per Creu Roja Joventut Tarragona. La iniciativa compta com és habitual amb el suport de BASF i Nunhems.

Com a novetat d'enguany, el popular titellaire Mario Ezno actuarà al Mercat Central el dijous 10 d'agost a les 19 h. Amb més de 3 milions de seguidors a TikTok i en la seva primera visita a Tarragona després de recórrer més de 12 països, Mario i la seva carismàtica titella visitaran el Mercat per conèixer els seus paradistes a la recerca dels productes típics de la nostra gastronomia. Un espectacle d'improvisació i humor que farà les delícies de petits i grans.

Els talls de síndria acompanyaran també el ritme i la diversió del bingo musical solidari de la Xarxa Santa Tecla, que se celebrarà a la Plaça Corsini el dijous 10 d'agost a les 20 h i al Mercat de Torreforta dissabte 12 d'agost a les 13 h. Els cartons de participació tindran un preu de 3 euros i es podran adquirir als mateixos mercats abans de l'inici del bingo. Els beneficis de la iniciativa es destinaran a la Fundació Estela.

La presidenta de l'empresa pública de Mercats, Montse Adan, ha subratllat la importància de consolidar actes tan festius i tarragonins com la Sindriada de Sant Magí i ha afegit que "des dels mercats de la ciutat és un plaer posar el nostre granet de sorra per fer possibles accions solidàries en benefici d'entitats socials de la ciutat, com la Fundació Estela o la Creu Roja".

Comprar als mercats té premi

La sindriada als mercats també comptarà enguany amb el tradicional sorteig de vals de compra entre totes les persones que comprin síndria aquests dies als mercats municipals. En aquest sentit, totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta del 10 al 18 d'agost podran entrar en un sorteig de dos vals de 70 euros en vals de compra. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat. El nom de la persona guanyadora es comunicarà per les xarxes socials dels mercats la setmana del 21 d'agost.

A més, i com a novetat d'enguany, les compres superiors a 10 euros fetes al Mercat Central i al Mercat de Torreforta del 8 al 20 d'agost es premiaran amb un val 2x1 en l'entrada al Nomad Festival, que se celebrarà del 10 al 20 d'agost a La Boella.

Segells de reconeixement d'administració oberta