Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Mercats de Tarragona proposa alimentar els tions de Nadal als Mercadets de la ciutat

Mercats de Tarragona proposa alimentar els tions de Nadal als Mercadets de la ciutat

Mercats de Tarragona proposa alimentar els tions de Nadal als Mercadets de la ciutat

La iniciativa es duu a terme gràcies a la col·laboració de Virginias
22/11/2023

En el marc de les festes nadalenques i per primera vegada, l’empresa Mercats de Tarragona proposa l’acció de dinamització ‘Alimenta el teu tió de Nadal als Mercadets de Tarragona’. És una iniciativa que convida a la ciutadania a visitar alguns dels mercadets de la ciutat amb el tió de Nadal, comprar productes locals i de proximitat i, gràcies a la col·laboració amb l’empresa Virginias, Torrons i Xocolates des de 1932, s’obsequiarà amb un torró als primers cinquanta clients

La presidenta de Mercats i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, destaca que “amb aquesta acció volem contribuir a dinamitzar l’ambient nadalenc d’alguns dels mercadets de la nostra ciutat”. “Tarragona té la sort de comptar amb una amplia oferta de mercadets distribuits per tota la ciutat, i amb iniciatives com aquesta posem en valor els productes dels mercadets i el que representen per Tarragona” afegeix Montse Adan.  

Mercadets adherits i horaris 

El Mercat de la Pagesia de la plaça dels Carros realitza aquesta iniciativa nadalenca el pròxim dissabte 25 de novembre, a partir de les 10.30 h.  

El divendres 1 de desembre els tarragonins i tarragonines podran portar el tió de Nadal al Mercadet de Sant Pere i Sant Pau, també a partir de les 10.30 h. I el dia següent, el dissabte 2 de desembre l’acció es realitzarà al Mercadet de La Móra, a partir de les 10.30 h.  

Finalment, el dissabte 9 de desembre l’acció ‘Alimenta el teu tió de Nadal als Mercadets de Tarragona’ es celebrarà al Mercadet de la plaça del Fòrum a partir de les 10.30 h.  

Segells de reconeixement d'administració oberta