Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista
15/02/2023

Des d’aquest dimarts 14 de febrer ja es poden consultar les bases relatives a l’organització de la Fira d’Abril d’aquest any, prevista pel cap de setmana del 28 d’abril a l’1 de maig de 2023 a Bonavista. Es tracta dels plecs de prescripcions tècniques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte per a la gestió de l’esdeveniment i que estan disponibles al taulell d’anuncis de l’empresa de Mercats de Tarragona.

L’import de licitació és de 14.900 €, IVA no inclòs, i la data límit per presentar ofertes finalitza el proper dilluns 13 de març a les 13.00h. Les propostes es poden enviar per correu electrònic, per correu certificat o en sobre tancat a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).

El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, subratlla que “des de l'empresa de Mercats confiem que aquest any es pugui recuperar la celebració de la Feria de Abril amb el seu format tradicional i hi hem destinat tots els recursos possibles perquè sigui així".

Enllaç a les bases publicades al taulell d’anuncis de Mercats de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta