Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Surt a licitació el servei d’oficina tècnica del projecte “Tarragona, centre comercial obert”

Surt a licitació el servei d’oficina tècnica del projecte “Tarragona, centre comercial obert”

Surt a licitació el servei d’oficina tècnica del projecte “Tarragona, centre comercial obert”

El termini per presentar propostes finalitza el proper dilluns 4 de setembre
Surt a licitació el servei d’oficina tècnica del projecte “Tarragona, centre comercial obert” Foto: David Oliete
22/08/2023

El servei d'oficina tècnica per la gestió de les actuacions en el marc del projecte "Tarragona, centre comercial obert" ha tornat a sortir a licitació, un cop aquest va quedar desert en la primera licitació publicada. Es tracta d'un projecte finançat per la Unió amb els fons Next GenerationEU que pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. L'objectiu principal de l'oficina externa és assegurar que els projectes s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts, garantint així la consecució de les fites contemplades.

Cal recordar que la inversió del projecte "Tarragona, centre comercial obert" està valorada amb un total d'1.498.948 euros i va obtenir una subvenció d'1.199.158,40 euros, el que representa un el 80% de l'import global.

El termini per presentar propostes està obert fins al proper dilluns 4 de setembre de 2023. Les bases públiques de licitació es poden consultar en aquest enllaç

Segells de reconeixement d'administració oberta