Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2023 Un nou format teatral de la Vella Quaresma es representarà al Mercat Central cada dimecres a les 18 h

Un nou format teatral de la Vella Quaresma es representarà al Mercat Central cada dimecres a les 18 h

Un nou format teatral de la Vella Quaresma es representarà al Mercat Central cada dimecres a les 18 h

Cada setmana, fins el dimecres 5 d’abril, es tallarà una de les set cames del personatge
Un nou format teatral de la Vella Quaresma es representarà al Mercat Central cada dimecres a les 18 h Foto: David Oliete.
21/02/2023

La representació teatral del personatge de la Vella Quaresma estrena un nou format aquest any. Amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i sota el nom de La Vella Quaresma: el misteri de la serra, el Mercat Central acollirà per 5è any aquest tradicional espectacle familiar itinerant que durant set setmanes tallarà les set cames del personatge.

Cada dimecres a les 18 h, un cop soni la última nota del Carilló, una nova i misteriosa protagonista serà l’encarregada de tallar la cama a la Vella Quaresma amb l’ajuda del públic assistent i dels paradistes del Mercat Central. Les representacions començaran aquest dimecres 22 de febrer a la tarda i finalitzaran el dia 5 d’abril.

La nova posada en escena d’enguany tindrà una durada d’uns 25 minuts i anirà a càrrec de Kris Parera, actriu de Tarragona vinculada al teatre social i membre de l’ONG Pallapupas.

Segells de reconeixement d'administració oberta