Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 Adjudicat el servei d'oficina tècnica del projecte 'Tarragona, centre comercial obert'

Adjudicat el servei d'oficina tècnica del projecte 'Tarragona, centre comercial obert'

Adjudicat el servei d'oficina tècnica del projecte 'Tarragona, centre comercial obert'

L'objectiu principal d’aquest servei és assegurar que les accions contemplades s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts
Adjudicat el servei d'oficina tècnica del projecte 'Tarragona, centre comercial obert' Foto: David Oliete.
05/02/2024

El servei d’oficina tècnica per la gestió de les actuacions en el marc del projecte 'Tarragona, centre comercial obert' ha estat adjudicat. Després de quedar desert en una primera licitació, l’empresa adjudicatària ha estat finalment Iurispreven Abogados e Ingenieros, SL. S’obre ara un termini de 15 dies hàbils per a que les persones licitadores i/o interessades puguin presentar un recurs especial en matèria de contractació. Un cop hagi transcorregut aquest termini, es procedirà a la formalització de l’adjudicació mitjançant la signatura d’un contracte.

L'objectiu principal de l'oficina tècnica és assegurar que les accions del projecte “Tarragona, centre comercial obert” s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts, garantint així la consecució de les fites contemplades.

Cal recordar que el projecte 'Tarragona, centre comercial obert' ha estat finançat amb els fons Next GenerationEU i pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. La inversió del projecte està valorada amb un total d’1.498.948 euros i va obtenir una subvenció de 1.199.158,40 euros, el que representa un el 80 % de l’import global.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha subratllat la importància del projecte 'Tarragona, centre comercial obert' i de “l’impuls que suposarà no només per la digitalització dels mercats sinó també pel sector comercial de la ciutat. L’adjudicació de l’oficina tècnica és el primer pas per a la implementació de totes les accions que contempla el projecte”.

Consulteu tota la informació sobre el procés d'adjudicació al Perfil de Contractant de Mercats de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta