Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 Bonavista recupera la Fira d'Abril

Bonavista recupera la Fira d'Abril

Bonavista recupera la Fira d'Abril

La Fira se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig i s’ubicarà a l’aparcament asfaltat inferior del Mercadet de Bonavista
Bonavista recupera la Fira d'Abril Foto: Tarragona Ràdio.
04/03/2024

La Fira d’Abril se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig de 2024 a Bonavista. Les bases de participació ja estan publicades al taulell d’anuncis de la pàgina web de Mercats de Tarragona i les entitats interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al dilluns 18 de març. La Fira contempla la instal·lació de fins a 14 mòduls de 10x10 metres, que es distribuiran en funció de les les entitats interessades.

La ubicació de la Fira serà enguany a l’aparcament asfaltat inferior del Mercadet de Bonavista, un espai de més de 13.000 m2, que per les seves dimensions garantirà les mesures de seguretat necessàries, millorarà el flux de persones i de vehicles i complirà alhora amb els requisits de Protecció Civil. Com és habitual, la Fira d’Abril té previst oferir una oferta gastronòmica, cultural i de lleure als seus visitants. A banda de les tradicionals casetes de temàtica andalusa, l’espai comptarà amb una zona destinada a atraccions de fira.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, remarca que “era el nostre compromís recuperar la Fira d’Abril i ho fem abans del primer any de nou govern. Per Bonavista la Feria de Abril és part del seu ADN i és un orgull per a tota Tarragona tornar a recuperar-la”.

Per la seva banda, la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha subratllat que “ens fa molta il·lusió que la ciutat recuperi aquest any la tradicional Fira d’Abril a Bonavista. Des de l’empresa de Mercats l’hem concebut com una Fira pensada per a tots els tarragonins i tarragonines i estem convençuts que serà un èxit”.

La Fira d’Abril està organitzada enguany per l’empresa de Mercats a instàncies de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Les bases de participació es poden consultar al taulell d’anuncis de la pàgina web de Mercats de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta