Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 Demà comença el primer festival Nomad de Tarragona

Demà comença el primer festival Nomad de Tarragona

Demà comença el primer festival Nomad de Tarragona

El passeig de les Palmeres acull des d'aquest dijous i fins diumenge una dotzena d'espais gastronòmics i una vintena de parades de disseny i artesania
10/07/2024

El primer Festival Nomad se celebrarà al passeig de les Palmeres de Tarragona des de demà 11 de juliol i fins diumenge 14 de juliol. El Nomad és un festival familiar d’accés gratuït. Disseny, gastronomia, moda, decoració, concerts, teatre, tallers, tecnologia i jocs infantils s’uneixen perquè qualsevol persona, de totes les edats, en pugui gaudir a prop de casa.

El visitant hi trobarà música en directe en un entorn agradable per gaudir de la cultura, la gastronomia, i per comprar a petites marques i fer, així, suport les empreses locals i de proximitat. El festival vol posar en valor el talent creatiu d'artistes emergents i de casa, en diferents disciplines com l'art, la música, la gastronomia, el disseny i l'artesania. Comptarà amb una dotzena  d’espais gastronòmics i una vintena de parades de disseny i artesania. A més, també hi haurà un espai per als més petits, el Petit Nomad, ja que el festival està pensat per a tots els públics.

Sinergia amb la VIA T

L’Associació de Comerciants la Via T de Tarragona i Nomad volen que el públic gaudeixi al màxim de la ciutat. Per això es farà una promoció. Escanejant un Codi QR i enviant el tiquet de compra a les botigues adherides a la Via T, s’entrarà en el sorteig d’entrades per al proper Nomad i per entrades dobles a la nova sala 4D Emotion d’Ocine les Gavarres.

La consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Montse Adan, ha assegurat que “aquest festival serà tota una revetlla mediterrània destinada a tots els públics, tant d’aquí com de fora, tant per a petits com per a grans”. Per això “convidem tota la ciutadania a sumar-se a viure una experiència que serà molt positiva i que esperem puguem repetir cada any. L’àmplia oferta que trobaran els visitants consistirà principalment en gastronomia, moda, música, tallers i jocs infantils”. I afegeix que “els tarragonins podrem gaudir d’aquest esdeveniment perquè ho tenim a prop de casa, però els turistes també ho podran fer i millorar més la seva experiència en la visita a la ciutat. Amb aquest festival s’enduran un record encara més gratificant del que ja suposa visitar la nostra ciutat”.

L’horari del festival serà de 17 h a 23 h demà dijous, divendres d’11 h a 00.00 h, dissabte de 17 h a 00.00 h i diumenge de 17 h a 23 h. El Nomad se celebra des de fa vuits anys i compta amb més d’un milió i mig de visitants acumulats.

Més informació al web del festival Nomad.

Segells de reconeixement d'administració oberta