Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 El mercat de palmes i palmons de Tarragona tindrà lloc del 18 al 23 de març

El mercat de palmes i palmons de Tarragona tindrà lloc del 18 al 23 de març

El mercat de palmes i palmons de Tarragona tindrà lloc del 18 al 23 de març

Les empreses i professionals podran sol·licitar, del 4 al 9 de març, instal·lar una parada a la Rambla Nova
01/03/2024

L’Ajuntament de Tarragona obre el proper dilluns 4 de març el termini per demanar instal·lar una parada al mercat de palmes i palmons, que tindrà lloc del 18 al 23 de març. Les empreses i professionals dedicats a la venda d’aquest article tradicional podran sol·licitar fins al 18 de març instal·lar una parada a la coca central de la Rambla Nova, entre els carrers Canyelles i Fortuny.

Les persones jurídiques poden presentar la sol·licitud de manera telemàtica mitjançant la sol·licitud genèrica que trobaran a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona, així com les persones físiques de forma voluntària. La resta de persones físiques haurà de personar-se a les oficines de l’OMAC per registrar la seva sol·licitud. És aconsellable demanar cita prèvia al web municipal.

A la ciutat de Tarragona s’instal·la anualment i de manera tradicional un mercat de venda no sedentària de palmes i palmons amb motiu de Rams. L’objectiu del mercat és donar a conèixer l’oferta artesana d’aquest productes dels professionals comerciants del municipi de Tarragona, per a la seva venda a la ciutadania, que les lluirà i beneirà durant la celebració del Diumenge de Rams.

Podeu consultar el decret clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta