Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

El projecte 'Tarragona, Centre Comercial Obert' pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica
10/05/2024

L’empresa pública Mercats de Tarragona ha rebut la notificació per part del Ministeri d’Economia Comerç i Empresa de la concessió d’ampliació de sis mesos del termini per executar el projecte 'Tarragona Centre Comercial Obert' de manera que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2024.

El projecte 'Tarragona, Centre Comercial Obert' ha estat finançat amb els fons Next GenerationEU i pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. La inversió del projecte està valorada amb un total d’1.498.948 euros i va obtenir una subvenció de 1.199.158,40 euros, el que representa un el 80% de l’import global.

El Fons Next Generation s’emmarca dins el pla d’ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals de comercialització del Ministeri d’Economia Comerç i Empresa.

A licitació la campanya ‘És Verd’

D’altra banda, i dins del mateix projecte finançat amb Fons Next GenerationEU, ja està en fase de licitació el servei de conceptualització, disseny, gravació i postproducció de la campanya ‘És Verd’ per fomentar els productes de proximitat dels mercats i mercadets de Tarragona. 

En les pròximes setmanes també s’adjudicarà el servei de creació d’una ruta urbana entre els mercats i mercadets de Tarragona i els elements més identitaris de la ciutat. 

La presidenta de Mercats de Tarragona, Montse Adan, ha destacat “el projecte Tarragona Centre Comercial Obert persegueix l’objectiu de transformació digital dels mercats i mercadets, així com del sector comercial de la ciutat”. “Estem satisfets de com s’estan desenvolupant les diferents fases del projecte que contempla 24 actuacions repartides en tres grans eixos d’actuació com són la millora tecnològica i transformació digital, l’acompanyament en la digitalització i modernització comercial i la sostenibilitat i eficiència energètica”. 

Més informació a: mercatsdetarragona.cat 

Segells de reconeixement d'administració oberta