Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2024 L'Ajuntament de Tarragona treu a concurs la gerència de Promoció Econòmica

L'Ajuntament de Tarragona treu a concurs la gerència de Promoció Econòmica

L'Ajuntament de Tarragona treu a concurs la gerència de Promoció Econòmica

Aquesta figura s'encarregarà de coordinar i supervisar el funcionament de l'Àrea de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç
04/04/2024

L’Ajuntament de Tarragona ha publicat aquest dijous a la Seu electrònica municipal les bases de la convocatòria del procés selectiu lliure per a la provisió del lloc de treball de gerent de Promoció Econòmica, amb caràcter d’alt càrrec. Aquesta figura s’encarregarà de coordinar i supervisar el funcionament de l’Àrea de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç.

En concret, exercirà la direcció superior de gerència del Patronat Municipal de Turisme i la direcció i coordinació del servei de Treball i Activació econòmica i del Servei Municipal d’Ocupació, facilitant, així, l’impuls i coordinació d’aquestes àrees, definint-ne l’estratègia i vetllant pel seu correcte desplegament, d’acord amb els objectius establerts per la corporació municipal.

Per participar en el procés selectiu, les persones aspirants podran presentar sol·licitud a partir d’avui 4 d’abril i en un termini de 20 dies hàbils des que es publiqui la convocatòria al DOGC. Ho poden fer de forma telemàtica a https://tramits.tarragona.cat o bé físicament al Registre General de l’Ajuntament de Tarragona, a l’OMAC de la Rambla Nova, 59. Les bases i tots els detalls del procés selectiu es poden consultar a Recursos humans - Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta