Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Catàleg d'entitats Fundació Internacional de Solidaritat Compañía de Maria (FISC)

Fundació Internacional de Solidaritat Compañía de Maria (FISC)

La Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria (FISC) és una organització no governamental per el desenvolupament.

Després d’uns anys de treballar al Tercer Món amb diferents projectes, l’any 1994 es va constituir la Fundació. Té personalitat jurídica i plena capacitat d’acció.

Des de l’inici, la FISC s’ha anat enriquint amb el diàleg constant de les diverses cultures. Amèrica Llatina ens ha aportat una gran riquesa popular i el valor humà dels pobles indígenes. La realitat d’Àsia ens manté en constant diàleg amb altres religions i ens desvetlla a la universalitat. Ens unim a la joventut dels pobles d’Àfrica i ens hi solidaritzem per vèncer la marginalitat i l’oblit dels quals tots som còmplices.

Els dos objetius generals són:

  • Sensibilització i Educació pel Desenvolupament dels ciutadans respecte als problemes de la pobresa, per impulsar la solidaritat amb els països i els col·lectius marginals que pateixen una extrema pobresa, marginalitat, oblit y manca de veu. Constant denúncia de les situacions generadores d’injustícia en el món.
  • Cooperació pel Desenvolupament a través del finançament d’activitats i projectes que permetin, mitjançant processos de col·laboració amb les parts implicades, la millora de les condicions de vida dels països empobrits, de les minories excloses. Amb un constant compromís per assolir l’equitat distributiva.

Contacte
Col.legi Lestonnac – l’Ensenyança, Jesús Blanco.
Adreça: : Arc de Sant Llorenç, 2 - 43003 Tarragona
Telèfons: 977 23 25 19 - 689 556 365
Horari: de dilluns a divendres, 09:00 a 17:00h

Web / Twiter / Blog

 

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta