Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Catàleg d'entitats Oxfam Intermón

Oxfam Intermón

Som persones que lluitem amb i per a les persones desfavorides i com a part d'un ampli moviment global, amb l'objectiu d'eradicar la injustícia i la pobresa, i per aconseguir que tots els éssers humans puguin exercir plenament els seus drets i gaudir d'una vida digna.

  • Objectiu 1: Defensem la justícia econòmica
  • Objectiu 2: Treballem en acció humanitària
  • Objectiu 3: Impulsem la ciutadania i la governabilitat
  • Objectiu 4: Promovem serveis socials bàsics
  • Objectiu 5: Lluitem pels drets de les dones

Compartim una sèrie de valors que ens identifiquen com a membres actius d'aquesta organització i ens ajuden a avançar per construir el món al que aspirem:

Creiem en la justícia, que entenem com el reconeixement i la creació, a escala universal, de les condicions que permetin a totes les persones el ple exercici de tots i cadascun dels drets humans.

Defensem la dignitat humana com un valor inherent a totes i cada una de les persones, que els confereix el dret inalienable de viure en llibertat i en unes condicions adequades per a desenvolupar-se, com a individus i membres de la seva comunitat, en totes les dimensions de l'ésser humà.

Creiem en la solidaritat, que fa que ens sentim responsables de la situació dels nostres semblants i que ens impulsa a actuar, i a moure a altres a l'acció per posar fi a les situacions d'injustícia.

Declarem el nostre compromís amb les persones i la causa de la justícia perquè tenim la convicció que la continuïtat i la força de les nostres accions transformadores és el resultat de la responsabilitat que assumim i de la profunditat de les nostres conviccions.

Busquem la coherència perquè la nostra capacitat per canviar la vida de les persones que pateixen serà millor si les nostres accions i declaracions s'ajusten a les nostres conviccions. Aspirem a creure en el que fem, a fer el que diem i a dir el que creiem, tant dins com fora de la nostra organització.

Contacte

C/ Sant Francesc, 6. Bajos C.P. 43003
977.21.40.42
ctarragona@IntermonOxfam.org

 

Web / Facebook / Twitter /Youtube / Instagram

 

Segells de reconeixement d’administració oberta