Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Catàleg d'entitats Setem Catalunya

Setem Catalunya

Som un grup de persones que ens movem per transformar el món.

SETEM Catalunya som una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denunciem les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

Fundada a Barcelona l'any 1968, SETEM Catalunya té la seu principal a Barcelona, delegacions territorials a Badalona, Girona, Manresa i Tarragona, i grups locals en moltes altres poblacions.

A Catalunya som membres d’Àgora Nord-Sud, la Federació Catalana d’ONGD i diverses coordinadores locals i comarcals d’ONG.

Formem part de la Federació SETEM, integrada per 10 associacions autonòmiques d’arreu d’Espanya, i com a tal, de la Coordinadora Espanyola d’ONGD i la Coordinadora Estatal d’Organitzacions de Comerç Just.

Més de 1.300 socis i sòcies, centenars de voluntaris i voluntàries, i el suport de nombroses persones i institucions avalen a Catalunya la nostra feina a favor d'un món més just.

Contacte

tarragona@setem.cat

Web / Facebook / Twitter 

Segells de reconeixement d’administració oberta