Esteu aquí: Inici Agenda 2024 Febrer Taller de maquillatge: Pinta-cares divertit

Taller de maquillatge: Pinta-cares divertit

El taller de maquillatge: Pinta-cares divertit és una oportunitat única per a les famílies que busquen una experiència plena de creativitat i diversió per als més petits. En aquest taller, la canalla tindrà l'oportunitat d'explorar el món del maquillatge de manera segura i divertida, utilitzant productes d'ALPINO, reconeguts per la seva qualitat i seguretat.

Amb la guia dels nostres experts, els nens i les nenes aprendran tècniques bàsiques de maquillatge i podran transformar-se en els seus personatges preferits, des de superherois fins a animals fantàstics. A més, aquest taller no només fomenta la creativitat i l'expressió artística, sinó que també promou una experiència lúdica i educativa.

La seguretat i el benestar dels participants són la nostra prioritat, i per això comptem amb professionals qualificats i productes de qualitat. A més, la temàtica del taller està dissenyada per a oferir una experiència divertida i inoblidable per a tota la família. No deixeu passar l'oportunitat de veure com els vostres petits es converteixen en els seus personatges favorits amb el nostre taller de maquillatge: Pinta-cares divertit.

Us esperem per viure una jornada plena de colors, imaginació i diversió!

Edat recomanada: + 3

Important: Els infants han d’anar acompanyats d’un adult durant tota l’activitat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller de maquillatge: Pinta-cares divertit
Què
Activitats familiars
Quan
03/02/2024 16:00 to 20:00
Localització
Preu
L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia
Organitzat per 
Abacus Cooperativa
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta