Esteu aquí: Inici Agenda 2024 Gener Club de lectura. Llegim amb Mònica Batet

Club de lectura. Llegim amb Mònica Batet

Els dissabtes 27 de gener, 24 de febrer i 16 de març a les 12 h tindran lloc a la llibreria les sessions del club de lectura.

Serà dirigit per Mònica Batet, escriptora de ficció i editora a Nits Blanques. Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat diverses novel·les i un recull de contes. Amb la seva primera novel·la, L'habitació grisa (Ed. Empúries, 2006), va guanyar el Premi de novel·la curta Just Manuel Casero l'any 2005. Amb la seva segona novel·la, No et miris el Riu (Ed. Meteora, 2012), va ser finalista al Premi Crexells. Alguns dels seus contes han estat traduïts a l'anglès, al grec, a l'espanyol i al polonès, i el seu últim llibre és Una història és una pedra llançada al riu (Angle Editorial, 2023).

El 27 de gener comentarem Skugga-Baldur, de Sjon, amb traducció de Inés García López.

El 24 de febrer parlarem sobre Estremida Memòria, de Jesús Moncada.

El 16 de març enraonarem sobre Zorro, de Dubravka Ugresik, amb la traducció de Luisa Fernanda Garrido i Tihomir Pistelek.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Club de lectura. Llegim amb Mònica Batet
Què
Lletres
Quan
27/01/2024 a 12:05 a
16/03/2024 a 13:45
Programació
Primavera Literària
Localització
Preu
de 0 a 10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Cal inscriure's a la llibreria o bé a info@elsoterranillibreria.cat. Si compreu els llibres a casa nostra les sessions són gratuïtes. Si ja teniu el llibre o el porteu d'alguna biblioteca el preu per dia són 4 €. El pack dels tres dies són 10 €.

Organitzat per 
El Soterrani Llibreria Cooperativa
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta