Esteu aquí: Inici Agenda 2024 Març Dia Mundial de la Poesia amb Rat Cebrián i Yvonne Fuster

Dia Mundial de la Poesia amb Rat Cebrián i Yvonne Fuster

Una mica molt malalt neix a partir d’un àlbum il·lustrat anterior, de l’any 2017: Si vols t’ho explico. En aquell moment, un poema relatava en primera persona la visió d’algú que passava per un moment fosc fins a ser conscient de l’enorme força interior que ens acompanya. En aquell moment la protagonista de l’àlbum, igual com la dona real en què estava inspirada l’obra, havia perdut el cabell i les persones amb experiències en tractament oncològic s’hi van veure molt reflectides.

Aleshores, la resposta dels micromecenes va ser excel·lent i això va permetre fer realitat el llibre, editar-lo en quatre idiomes i que es poguessin regalar més de 300 exemplars a hospitals amb unitats oncològiques.

En aquesta ocasió parlem de les llargues hospitalitzacions, dels períodes ni desitjats ni potser previstos, sovint caracteritzats per una manca de llibertat i acompanyats de malaltia i dolor que ens poden permetre conèixer, -si ens agraden les descobertes-, també alguns aspectes positius que amaguen i que ni sospitàvem.

Les clíniques i els hospitals foren els destinataris dels beneficis del primer projecte. En aquest segon, volem ajudar una entitat que treballa pel benestar emocional dels pacients i les seves famílies als hospitals: Pallapupas.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Dia Mundial de la Poesia amb Rat Cebrián i Yvonne Fuster
Què
Lletres
Quan
21/03/2024 19:30 to 20:30
Programació
Primavera Literària
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
La Capona llibreria
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta