• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Es presenta "Sense fi", de Salvador Company, premi de novel·la Pin i Soler 2015

Es presenta "Sense fi", de Salvador Company, premi de novel·la Pin i Soler 2015

17/09/2015

Presentació Pin i Soler 2015

Diumenge 13 de setembre, dins dels actes previs de Santa Tecla, vam presentar l’obra guanyadora del Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, al Jardí de la Casa Canals. Al matí s’havia fet la presentació a Barcelona com una de les novetats d’Angle Editorial dins de la Setmana del Llibre en català.

La presentació, conduïda per la tinenta d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, va comptar amb les intervencions de l’autor, de l’escriptor Xulio Ricardo Trigo, de l’editora Rosa Rey i també del president del Gremi de Llibreters de Tarragona, Pitu Rovira. Tots ells van destacar la importància del Premi de novel·la Ciutat de Tarragona com un dels més prestigiats de la literatura catalana i la intenció de promocionar-lo més, tant fora com dins de la ciutat. La Sra. Floria va expressar el doble desig de l’organització que la novel·la que cada any guanyi el Pin i Soler es converteixi en la novel·la de l’any a la ciutat; i que el fet de guanyar el premi marqui un canvi positiu en la trajectòria dels escriptors.

El jardí de la Casa Canals es va omplir de públic, entre el qual es van poder veure’s escriptors com Olga Xirinacs, Coia Valls i Xavier Climent; representants de diferents entitats culturals com la presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Rosa M. Codines, la directora del CNLT, Rosa Ibarz, la presidenta de l’APELLC, Anna Gispert o la directora de l’Escola de Lletres, Lurdes Malgrat. També hi havia representants de les biblioteques de la ciutat: la Biblioteca Pública de Tarragona, la Biblioteca del Seminari i la Biblioteca Pública de Torreforta.

Els Amics de la Cultura van donar suport en l’organització de l’acte i van col·laborar en el sorteig d’uns quants exemplars del llibre que van ser rifats entre el públic assistent.

L’autor guanyador, Salvador Company, va signar llibres en acabat l’acte i finalment es va fer un brindis per la novel·la guanyadora.

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal