Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2016 El cicle de Lectures Dramatitzades Zona Drama estrena a la ciutat, Dues tries, de Francesc Cerro

El cicle de Lectures Dramatitzades Zona Drama estrena a la ciutat, Dues tries, de Francesc Cerro

El cicle de Lectures Dramatitzades Zona Drama estrena a la ciutat, Dues tries, de Francesc Cerro

12/05/2016

La Casa de les Lletres i l’Escola de Lletres de Tarragona programen dues noves propostes de Lectures dramatitzades aquesta Primavera Literària , dins el Cicle Zona Drama. La primera lectura, Dues Tries, del dramaturg Francesc Cerro, es va poder veure el passat dijous 12 de maig al Teatre El Magatzem.

Santi Ricart i Sergio Caballero durant l'actuació

Dues tries abraça dues peces dramàtiques curtes de l’autor reusenc que ell mateix va dirigir i que van ser  interpretades per dos grans actors, Sergio Caballero i Santi Ricart. Una de les peces, “Els boscos de Baikonur”, és fruit d’una beca del Ministerio de Cultura, que va consistir a agrupar quatre autors catalans i quatre de madrilenys per tal de versionar el Capital, de Karl Marx. L’altra peça és una versió de La mort de danton, de Georg Büchner. Totes dues obres pretenen fer reflexionar el públic sobre els efectes devastadors que comporten les Revolucions i plantejant una revisió sobre els límits del poder i les ideologies en la societat.

La Casa de les Lletres i l’Escola de Lletres continuen apostant per la col·laboració i programen aquestes peces teatrals emmarcades en el cicle Zona Drama, durant la Primavera i la Tardor Literàries, amb la intenció de donar visibilitat a propostes d’autors de la nostra zona. La segona proposta del cicle d’aquesta temporada s’estrenarà el proper 2 de juny. Aquest cop, podrem gaudir de Família, de Sergi Xirinacs. Amb direcció de Carles Bigorra.

Segells de reconeixement d’administració oberta