Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2015 Finalitzen les Jornades Tarragona Impulsa el teu Projecte

Finalitzen les Jornades Tarragona Impulsa el teu Projecte

Finalitzen les Jornades Tarragona Impulsa el teu Projecte

El passat 5 de desembre van finalitzar les jornades dedicades a la formació, l'ocupació, l'empresa i l'emprenedoria. Durant aquestes jornades Tarragona Impulsa ha aconseguit que 480 persones es formin, s'informin i comparteixin experiències en aquests àmbits.
06/12/2012

JORNADA REINVENTA't

Tarragona Impulsa ha obert les seves portes del magatzem 1 de l'Espai Tabacalera, mostrant els seus serveis al ciutadà, empreses i entitats col·laboradores amb les Jornades Tarragona Impulsa el teu Projecte. Aquestes jornades han fet possible que 480 persones es formin, s'informin i comparteixin experiències relacionades amb la formació, l'ocupació, l'empresa i l'emprenedoria amb els diferents tallers, conferències, taules rodones i presentacions.

 

A l'acte de cloenda, Javier Villamayor Caamaño, conseller de Treball, Activació Econòmica i Joventut, va valorar molt positivament aquestes jornades i la importància de Tarragona Impulsa "en el context econòmic i social actual, amb una taxa d’atur que supera qualsevol previsió i un índex de tancament d’empreses com no s’havia vist mai al nostre país. La potenciació de serveis com els que ofereix Tarragona Impulsa és més necessària que mai; des d'aquest servei es contribueix a millorar les possibilitats d’inserció laboral dels treballadors de la ciutat i la creació i consolidació d’empreses que generin noves oportunitats per al territori."

 

 

 

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat