Esteu aquí: Inici Qui som? Aliances, convenis i col·laboracions

Aliances, convenis i col·laboracions

 

 

SECOT

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i l'associació SECOT de voluntariat sènior d'assessorament empresarial refermen la col·laboració per fomentar l’emprenedoria al territori.

Més informació

 

Pimec

L'Ajuntament de Tarragona i PIMEC han signat aquest dimecres un conveni per al foment i millora de la competitivitat empresarial.

Més informació

 

Ateneu Coopcamp

Tarragona Impulsa es converteix en l’espai de referència de l’Ateneu Cooperatiu del Camp a la comarca del Tarragonès

Més informació

 

Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya

L’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya han signat un conveni de col·laboració per fomentar l’autoocupació entre els joves i ajudar-los a crear i consolidar els seus propis negocis.

Més informació

 

Parc Central


El Servei d'Intermediació Laboral de l’Ajuntament gestionarà la selecció de personal amb l'aportació d'orientació i assessorament al centre comercial Parc Central.

El tinent d’alcalde d’ocupació i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca Rosell, i Miguel Ángel González Lago, en representació de la Subcomunitat de Propietaris del Parc Central, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el centre comercial.

Tarragona Impulsa i el Parc Central col·laboraran per tal de millorar l’ocupació i les competències professionals de les persones. Així es dóna resposta a la demanda de perfils professionals qualificats en el comerç, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern i la renovació del centre.

Més informació

 

Tarragona Smart Ups

Francesc Roca, conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Joaquín Manso, de Tarragona Smart Ups, han signat un conveni de col·laboració que ofereix suport a start ups que hagin estat en algun dels programes d’assessorament a emprenedors del Tarragona Impulsa. L’objectiu és facilitar l’obtenció de finançament per part dels emprenedors del territori que necessiten petites inversions privades per iniciar els seus projectes empresarials.

Més informació

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat