Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Qui som? Aliances, convenis i col·laboracions

Aliances, convenis i col·laboracions

 

 

SECOT

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i l'associació SECOT de voluntariat sènior d'assessorament empresarial refermen la col·laboració per fomentar l’emprenedoria al territori.

Més informació

 

Pimec

L'Ajuntament de Tarragona i PIMEC han signat aquest dimecres un conveni per al foment i millora de la competitivitat empresarial.

Més informació

 

Ateneu Coopcamp

Tarragona Impulsa es converteix en l’espai de referència de l’Ateneu Cooperatiu del Camp a la comarca del Tarragonès

Més informació

 

Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya

L’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya han signat un conveni de col·laboració per fomentar l’autoocupació entre els joves i ajudar-los a crear i consolidar els seus propis negocis.

Més informació

 

Parc Central


El Servei d'Intermediació Laboral de l’Ajuntament gestionarà la selecció de personal amb l'aportació d'orientació i assessorament al centre comercial Parc Central.

El tinent d’alcalde d’ocupació i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca Rosell, i Miguel Ángel González Lago, en representació de la Subcomunitat de Propietaris del Parc Central, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el centre comercial.

Tarragona Impulsa i el Parc Central col·laboraran per tal de millorar l’ocupació i les competències professionals de les persones. Així es dóna resposta a la demanda de perfils professionals qualificats en el comerç, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern i la renovació del centre.

Més informació

 

Tarragona Smart Ups

Francesc Roca, conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Joaquín Manso, de Tarragona Smart Ups, han signat un conveni de col·laboració que ofereix suport a start ups que hagin estat en algun dels programes d’assessorament a emprenedors del Tarragona Impulsa. L’objectiu és facilitar l’obtenció de finançament per part dels emprenedors del territori que necessiten petites inversions privades per iniciar els seus projectes empresarials.

Més informació

 

Segells de reconeixement d’administració oberta