Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2015 II Jornades Tarragona Impulsa el Teu Projecte

II Jornades Tarragona Impulsa el Teu Projecte

II Jornades Tarragona Impulsa el Teu Projecte

Durant els dies 11, 12 i 13 de desembre, Tarragona Impulsa amb la col·laboració de Europe Direct realitzarà aquestes jornades dedicades l’ocupació, l’emprenedoria i les polítiques de la UE en aquest àmbit a les instal·lacions de l'Espai Tabacalera (M1).
09/12/2013

DIMECRES 11 - JORNADA EN L'ÀMBIT DE L'OCUPACIÓ

9:00 h – Inscripcions i lliurament de materials

9.15 h -"Benvinguda i presentació  de les  II Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte" a càrrec de Josep Fèlix  Ballesteros, Alcalde de l'Ajuntament de Tarragona i Xavier Tarrés, Conseller de Treball i Activació Econòmica.

10.00 h - "Posa en valor les teves competències" a càrrec del Sr. Javier Gay de Liébana, soci director de IEGE Escola de Negocis de Barcelona, G&S Experiències en formació innovadora.

12.00 h - Pausa

12.30 h - "Interpreta't i prepara la teva millor presentació" a càrrec del Sr. Josep Maria Pagès, creador de l'eina socunafeina.com / soyunempleo.com

16.30 h - "Incidència de la reforma laboral. Posa't al dia" a càrrec de la Sra. Anna Assamà Esteve, Presidenta Col·legi de Graduats Socials

18.00 h - Pausa

18.30 h - "Modificacions substancials de les condicions de treball i negociació col·lectiva. Allò que has de conèixer" a càrrec de la Sra. Anna Assamà Esteve, Presidenta Col·legi de Graduats Socials

DIJOUS 12 - JORNADA EN L'ÀMBIT DE L'EMPRENEDORIA

9:00 h – Inscripcions i lliurament de materials

9.15 h – “Taula rodona en  alternatives de finançament per els emprenedors”, en aquesta taula participaran diferents entitats de finançament.

11.00 h - Pausa

11. 30 h – “Taller :WELLNESS PER A EMPRENEDORS- Introducció al lideratge creatiu en entorns d'innovació oberta” a càrrec de Ricard Ruiz de Querol y Diego Fernández, socis-directors de Coperfield for Social Good.

17.00 h – “Experiències emprenedores de la ciutat”,  diferents emprenedors de la zona compartiran amb els assistents els problemes i els avantatges de ser emprenedor i poder consolidar-se.

18.30 h - Pausa

19.00 h - "Entrega de Premis Empresa Tarragona Smart City" a càrrec de Josep Fèlix Ballesteros Alcalde de Tarragona i Xavier Tarrés conseller de treball i activació econòmica.

DIVENDRES 13 - JORNADA EN l'ÀMBIT DE LES POLÍTIQUES DE LA UE EN OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA

9:00 h – Inscripcions i lliurament de materials

9:15 h – "Programes d'intercanvi de la Universitat Rovira i Virgili" a càrrec del Sr. Miguel Ángel García, Centre d'Atenció als Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

9’45 h - "L'experiència de la generació ERASMUS" a càrrec de joves de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

10:30 h – Pausa

11:00 h – "Polítiques de joventut de la UE i nou programa Erasmus+" a càrrec de la Sra. Sara Molins, Tècnica de Relacions Internacionals i Cooperació de l'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

12:00 h –  “Diferents projectes de mobilitat europea” a càrrec del Sr. Adriano Amorosi, coordinador de projectes europeus de “Moveu”.

12:30 h – "Compartim les nostres experiències: ens movem per la UE" a càrrec de la Sra. Meritxell Vidal, coordinadora de projectes del sector Camp de Tarragona de l’entitat “Esplac”

13:00 h –  "Erasmus per a joves emprenedors" a càrrec de la International Project Manager de la Cambra de Comerç de Terrassa.

14:30 h – Cloenda


Per participar de les "II Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte" és necessari omplir el formulari d'inscripcció indicant els dies.

logo horitzontal t-i

Logotip premis

EUROPE DIRECT

C.O (UE)

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat