Esteu aquí: Inici Empresa Programa EXPLORER 2018

Programa EXPLORER 2018

 

El programa EXPLORER ( evolució del YUZZ), liderat  al  Space Tarragona per l’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), té com a objectiu formar  joves de la província de Tarragona per tal que les seves idees  innovadores i de base tecnológica puguin esdevenir projectes empresarials reals.


Es tracta d’un programa formatiu de cinc mesos de durada en què 40 joves d’entre 18 i 31 anys reben formació, assessorament i suport  multidisciplinar per desenvolupar  i validar el seu projecte empresarial. El centre de Tarragona s’ubica al Tarragona Impulsa.


Més enllà de l’aprenentatge adquirit, els joves  que hi participi també opten a un premi en l'àmbit local que consisteix en un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) per conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació a banda de 3.000€ pel primer projecte classificat ,així com dos accèssits de 1.500€. I, a més, en l'àmbit nacional, tres projectes estan premiats amb 30.000 € per al primer premi, 20.000 per al segon i 10.000 per al tercer.


Aquest any 2018 els premiats han estat els següents projectes:


• Remind liderat per Marina Plana, es tracta  d´un dispositiu per reforzar la memoria i estimular les capacitats cognitives de persones afectades per  l'Alzheimer.

Accèssits:
• Myfulme  amb Adrián Ros com a promotor de l´aplicació freemium de  meditació guiada i Mindfulness.

• Qtick  liderat per Ariadna de la Paz i Andrea Crisan, una aplicació per digitalització de Tiquets

Per a més  informació, podeu contactar amb la coordinadora del programa, Montse Llop, o consultar la web: http://explorerbyx.org/ 

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat