Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers María José López García

María José López García

María José López García

 

María José López García
Sisena tinenta d'alcalde, Consellera d'Esports, Consum, Comerç, Fires i Mercats


Adreça electrònica: mjlopezg.conselleria@tarragona.cat

Vaig néixer el 10 de març de 1973 a Tarragona. Soc veïna de la Floresta. Casada i mare de dos fills. Vaig estudiar al C. P. La Floresta. Soc instructora de zumba i tinc coneixements i formació com a monitora d’activitats dirigides amb suport musical.

Anteriorment vaig treballar en petites i mitjanes empreses, on vaig conèixer les dificultats de les persones emprenedores per arribar a final de mes. Actualment treballo en uns grans magatzems. Conec les problemàtiques i lluito per solucionar-les des del meu càrrec de presidenta del comitè d’empresa i delegada de prevenció de riscos laborals, des de fa vuit anys a Tarragona. He dut la meva causa sindical a altres províncies, com ara Navarra, Castelló i Alacant.

Estic molt vinculada amb els moviments socials i amb la cultura popular, el sindicalisme i els moviments veïnals. He participat en diverses accions contra les retallades, accions solidàries, per la millora dels barris, pel feminisme, per la defensa dels drets laborals, etc.

Les meves aficions són l’esport i la vida saludable.

La meva motivació és aportar el meu gra de sorra per millorar el nostre entorn, la nostra ciutat, els nostres barris, la nostra qualitat de vida i els nostres drets.

 

AGENDA    DECLARACIÓ DE BÉNS    INCOMPTATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta