Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Xavier Puig Andreu

Xavier Puig Andreu

Xavier Puig Andreu
Tercer tinent d’alcalde Conseller de Territori, Sostenibilitat i Seguretat, Medi Ambient i Portaveu 

Telèfon: 977 296 214
Adreça electrònica: xpuig.conselleria@tarragona.cat

Vaig néixer a Tarragona el maig de 1982. M’he criat a cavall de tres barris de la ciutat que m’estimo: St Pere i St Pau, Maria Cristina-Els Camps i Boscos de Tarragona. Actualment sóc conseller de l’Ajuntament de Tarragona, on porto temes d’urbanisme, medi ambient, participació i serveis socials. També sóc professor de la URV i la UOC i membre de l’equip d’investigació SBRlab de la universitat tarragonina. Soci d’El Txoko, d’Òmnium Cultural i de l’ANC.

Sóc Doctor en Sociologia per la URV, Màster en Investigació Social Aplicada per la UAB, i Llicenciat en Sociologia per la UAB. Els meus camps d’interès són les desigualtats socials, les discapacitats, la teoria sociològica, la política social i la metodologia de recerca.   

“Treballo amb passió per promoure el canvi a Tarragona, amb la gent més diversa al costat, des de les cases, les voreres, els boscos i les escoles fins al nostre sentiment de pertinença compartit. Una Tarragona republicana al servei de les persones en una Catalunya justa i lliure!”

 

 

AGENDA  DECLARACIÓ DE BÉNS  INCOMPATIBILITATS

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta