Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Espais verds i camins Itineraris

Itineraris

Els vuit itineraris autoguiats, quatre d’urbans i quatre de periurbans, que us oferim en aquest quadern, tenen un doble objectiu: que pugueu conèixer i alhora gaudir dels valors del nostre patrimoni històric i natural més immediat que, pel mateix fet de la seva proximitat, moltes vegades ens passen desapercebuts.

Es fa difícil, i fins i tot pot ser contraproduent, deslligar la nostra història dels valors naturals d’un paisatge. Les belles i singulars fotografies i els breus però interessants textos aconsegueixen una síntesi perfecta entre història i paisatge, entre els valors patrimonials i els naturals del municipi de Tarragona.

Des de l’Ajuntament de Tarragona, seguint les directrius de l’Agenda 21 i conscients de la interdependència entre transport, medi ambient i salut, volem promoure un model de mobilitat sostenible i, per això, us oferim el valor afegit de poder arribar a l’inici de cada itinerari en transport públic i fer a peu tot el seu recorregut, que, pel seu traçat breu i sense dificultats, és accessible per a la major part de la població.

També podeu baixar-vos la guia completa en format PDF (4,8 MB)
Consulteu aquests espais i recorreguts al Mapa d'Espais Verds de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta