Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Espais verds i camins TGN Vila Florida Parcs i jardins TGN

Parcs i jardins TGN

En aquesta pàgina us mostrem alguns dels parcs, jardins i zones verdes urbanes, gestionades per la Brigada Municipal, on podeu fer una petita escapada per gaudir de la natura al bell mig de la ciutat.

Parc de l'Amfiteatre romà

El jardí d'aquest parc es distribueix en bancals, amb marges de pedra seca que posen en valor el monument per excel·lència de Tàrraco, i valora la tradicional configuració en terrasses de la ciutat romana. 

 

Jardins del Camp de Mart

En un entorn patrimonial excepcional, amb vistes a les muralles romanes i al passeig Arqueològic, el Camp de Mart és un pulmó verd de la ciutat. Compta amb pins blancs, llorers i arbusts de marfull, entre altres espècies. I, si hi posem atenció, hi podrem sentir i contemplar espècies animals com la merla o el mussol banyut.

 

Parc del riu Francolí

Un dels principals atractius d'aquest parc és la llera del riu. Allà s'hi concentra una gran biodiversitat tant de flora com de fauna.

 

Parc de la Ciutat - Parc Puig i Valls

Al Parc de la Ciutat o Parc Puig i Valls hi podem contemplar una gran quantitat de palmeres, margallons i tamarius, així com un gran lledoner, magnòlies, alzines, palmeres de ventall, oms, troanes i plàtans de carrer. 

Segells de reconeixement d'administració oberta