Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Deixalleries apartats Deixalleria fixa

Deixalleria fixa

Els residus al seu lloc. Utilitza la deixalleria

Què és una deixalleria fixa?

La deixalleria fixa és un espai tancat, dotat de personal, on s'instal·len una sèrie de contenidors per a facilitar la recollida separada de les diferents fraccions de residus municipals que s'hi aporten i que no han pogut ser minimitzades, les quals es lliuraran selectivament a centres de gestió per a la seva reutilització.

Si no pots portar els residus voluminosos  a una deixalleria fixa, truca al telèfon verd per programar el dia, l'hora i el lloc on deixaràs els mobles i els passarem a recollir de manera gratuïta. També pots reservar dia i hora per deixar els voluminosos al contenidor més proper de casa teva a través de l'aplicació Epp!.

Si sou una petita o mitjana empresa i en voleu fer ús, heu de descarregar i omplir l'autorització que trobareu aquí.

 

On s'ubica?

Polígon Riu Clar
C. del Coure, s/n
Telèfon: 977 549 235
Horari: de dilluns a dissabte de 8 a 20 h

 

Què s'hi pot portar?

Residus especials: fluorescents i llums de vapor de mercuri, bateries, dissolvents, pintures, vernissos, piles i acumuladors i electrodomèstics que contenen substàncies perilloses, etc.

Residus no especials i inerts: paper i cartó, vidre, plàstics, ferralla i metalls, fustes, tèxtils, electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, pneumàtics, enderrocs d'obres menors i reparació domiciliària. 

Segells de reconeixement d’administració oberta