Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Jo REacciono

Jo REacciono

Reaccionem?

A Tarragona ens preocupa la creixent producció de residus d'envasos al municipi. El Departament de Neteja Pública de l'Ajuntament s’ha marcat dos objectius en aquest sentit:

  • Reduir la generació de residus.
  • Promoure'n la recollida selectiva per tal que cada fracció arribi al contenidor corresponent.

#JoREacciono és un crit a l’acció: tots podem posar el nostre granet de sorra per reduir la producció de residus.

Com ho podem fer?

De moltes maneres. Una d’elles és aquesta:

Fes servir un portaentrepans reutilitzable i evita l’ús diari de paper d’alumini o plàstic film per endur-te l’entrepà a l’escola, l’institut o la feina.


Vols aconseguir un portaentrepans de Tarragona?

Ara, si ets de Tarragona, pots aconseguir el portaentrepans d’una manera fàcil i senzilla: fes el nostre TEST, posa a prova els teus coneixements sobre Tarragona, el seu medi natural, el patrimoni i el reciclatge, i podràs emportar-te’l a casa. N’hi ha tres models disponibles: medi natural, patrimoni i reciclatge. Participa en el test i aconsegueix-lo!

Només cal que contestis les preguntes de l'enquesta triant una de les opcions dels desplegables i fer clic a "enviar". Així desblocaràs la paraula clau per obtenir el teu portaentrepans! Això sí, si no et vols quedar sense, ves a buscar-lo al més aviat possible: es lliuraran per ordre de recollida i fins a exhaurir-ne les existències.

Segells de reconeixement d'administració oberta