Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Jo REacciono Tria'n el model

Tria'n el model

Patrimoni

Tarragona és la ciutat mediterrània de la història viva. Declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, té un passat romà que ens defineix i posiciona nacionalment i internacionalment.

L’amfiteatre, la Torre dels Escipions, el Pont del Diable, el mosaic de Medusa o la nina d’ivori apareixen en les il·lustracions d’aquest portaentrepans, juntament amb altres manifestacions artístiques que caracteritzen la nostra ciutat, com ara la catedral, el Palau Municipal de l’Ajuntament o el Balcó del Mediterrani.

Tots els tresors de la nostra ciutat il·lustrats en un pràctic portaentrepans reutilitzable.

Natura

Tarragona gaudeix d'un entorn natural privilegiat. Amb gairebé 14 quilòmetres de litoral, el gran pulmó de l'Anella Verda i dos rius desembocant al mar dins del nostre terme municipal, podem contemplar l'espectacularitat dels salts dels dofins, observar com un eriçó s'amaga tímidament a l'interior del seu embolcall de punxes, i gaudir de l'explosió de flors del bruc d'hivern a finals i principis d'any o del fantàstic color rosat de la raríssima cargola sanguínia.

Aquest portaentrepans us permetrà fruir de l'entorn durant els vostres esmorzars i berenars, alhora que evitarà que papers d'alumini i bosses de plàstic innecessàries acabin perjudicant l'esplèndid entorn que ens envolta.

 

Reciclatge

Reciclar, reduir residus i apostar per la sostenibilitat són tres màximes per cuidar el nostre planeta, i tots hi podem aportar el nostre granet de sorra.

Recorda! És important reduir residus, com ara el paper d’alumini i el plàstic film dels entrepans. Però també cal separar-los bé: els envasos plàstics van al groc, el paper i el cartró al blau, el vidre al verd i les restes orgàniques de menjar al marró. Si separem bé els residus, els podem transformar i donar-los una nova vida. Ja sabeu: el que circula torna!

Ajuda’ns a cuidar el planeta i a donar una nova vida als residus que generem.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta