Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2009-2012 Aquest dissabte es farà una jornada de voluntariat per extraure plantes invasores a la platja Llarga

Aquest dissabte es farà una jornada de voluntariat per extraure plantes invasores a la platja Llarga

Aquest dissabte es farà una jornada de voluntariat per extraure plantes invasores a la platja Llarga

S'actuarà contra el 'Carpobrotus edulis' (ungla de gat o dits de bruixa), una planta de jardí molt invasora.
Aquest dissabte es farà una jornada de voluntariat per extraure plantes invasores a la platja Llarga Cartell promocional de la jornada de voluntariat.
20/04/2012

Aquest dissabte 21 d’abril l’Ajuntament, amb la col·laboració de GATA i la plataforma Salvem la Platja Llarga organitza una jornada d’extracció Carpobrotus edulis (ungla de gat o dits de bruixa), una planta de jardí molt invasora que impedeix el creixement de les espècies vegetals autòctones pròpies de les dunes.

Es tracta d’una jornada de voluntariat que, des de l’any 2007, es realitza periòdicament i s’emmarca en les actuacions de protecció de l’ecosistema litoral que porta a terme l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb entitats ambientals i socials. En aquesta mateixa línia de treball, la Generalitat en el darrer mes, juntament amb l’Ajuntament, ha iniciat una sèrie d’actuacions a la Platja Llarga en la zona de l’aparcament per a la millora ambiental de l’entorn i la protecció de les dunes. L’objectiu de l’actuació és dignificar l’àrea, protegint i potenciant els valors naturals i paisatgístics.

Dades de la jornada

Dissabte 21 d’abril de 2012
De 10.30 a 13.30 h
PUNT DE TROBADA: túnel  d’accés a la platja Llarga des de Cala Romana (sota la via del tren).

Segells de reconeixement d’administració oberta