Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2009-2012 Dissabte, nova plantada d'arbres al Francolí

Dissabte, nova plantada d'arbres al Francolí

Dissabte, nova plantada d'arbres al Francolí

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros assistirà a la plantada de més de 130 arbres
21/10/2011

El proper dissabte 22 d’octubre, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros assistirà a una nova plantada d’arbres al Francolí. L’activitat està organitzada per l’Associació Aurora amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundación Biodiversidad i la col·laboració dels grups ecologistas GATA i GEPEC. Durant el matí es plantaran unes 130 plantes de 9 espècies diferents i l’activitat és oberta a la participació de tota la ciutadania.

La plantada forma part del projecte que realitza l'Associació Aurora, amb el qual té conveni amb l'Ajuntament. Aquest projecte està dirigit a la protecció i millora de l’estat ecològic de l’entorn fluvial del riu Francolí, amb la conservació i el manteniment d’un dels hàbitats més representatius, com és el bosc de ribera. Els treballs es localitzen al marge esquerre del riu entre el pont de l’autopista de l’AP-7 i el pont d’accés a l’autopista AP-7 i en un tram de la desembocadura del Riu Francolí.

Horari

L'horari previst de l'acte serà el següent:


Espècies

Detall de les espècies que es plantaran:

Quantitat Espècie
30 Populus alba
20 Fraxinus angustifolia
20 Salix atrocinerea
20 Crataegus monogyna
30 Rosa sempervirens
50 Scirpus holoschoenus
15 Pistacia lentiscus
15 Rhamnus alaternus
30 Tamarix canariensis

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta