Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2009-2012 Més d'un centenar d'escolars participaran demà a la Festa de l'Arbre 2014

Més d'un centenar d'escolars participaran demà a la Festa de l'Arbre 2014

Més d'un centenar d'escolars participaran demà a la Festa de l'Arbre 2014

Durant l'acte també s'alliberarà un xoriguer i es duran a terme activitats i tallers a l'entorn de la natura.
Més d'un centenar d'escolars participaran demà a la Festa de l'Arbre 2014 Anunci de la Festa de l'Arbre d'enguany
19/11/2014

 

Demà se celebra, un any més, la Festa de l'Arbre de Tarragona 2014, amb la participació d'uns 130 infants de la ciutat que plantaran els seus arbres a la zona del Fortí de la Reina (al terreny Mas Rosselló), al mateix temps s'hi durà a terme una jornada de lleure i educació ambiental. Enguany hi participen els alumnes de tercer de primària de l'Escola l'Arrabassada, l'Escola El Miracle i l'Escola de Pràctiques de Tarragona, uns 130 infants en total.

Durant el matí, els alumnes coneixeran aquest espai, faran tallers per descobrir part de la fauna i la flora d'aquest entorn, plantaran dues espècies de planta mediterrània, el xiprer i el margalló, i finalment gaudiran de l'espectacle infantil Mako perquè sí a càrrec del grup d'animació Els Picarols. Aquests alumnes també coneixeran la figura de Rafael Puig i Valls, tarragoní i fundador de la Festa de l'Arbre a Catalunya el 1899.

Programa de la jornada:

9 h.        Rebuda dels alumnes i presentació de la jornada

9.15 h.   Esmorzar

9.45 h.   Inici dels tallers i plantada. 

11 h.     Salutació per part de la Carme Crespo, consellera de Medi Ambient. Lliurament de diplomes. Alliberament d'un xoriguer provinent del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa.

11.30 h. Espectacle Infantil Mako perquè sí a càrrec del grup d'animació infantil Els Picarols. Finalitzarà a les 12.30 h, aproximadament.

Trobareu més informació sobre la Festa de l'Arbre en aquest espai.

Segells de reconeixement d’administració oberta