Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2009-2012 Programa renove de pneumàtics

Programa renove de pneumàtics

Programa renove de pneumàtics

Ajudes per a la renovació de pnemuàtics d'alta eficiència energètica per a turismes
23/06/2011

L'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE), ha posat en marxa un projecte pilot de renovació de pneumàtics d'alta eficiència energètica per a turismes, conegut com a Plan Renove de Neumáticos, amb l'objectiu de renovar un màxim de 240.000 pneumàtics a tot el territori nacional amb una dotació econòmica de 4,8M€.

Els beneficiaris potencials són les persones físiques que podran accedir a les ajudes per la compra i instal·lació de pneumàtics en turismes.

Terminis: Des del 10 de juny de 2011 fins al 15 de desembre o fins a esgotament del fons del programa.

L'import de l'ajuda és de 20€ per pneumàtic, sent imprescindible renovar els 4 pneumàtics alhora. L'import total de l'ajuda serà de 80€ per beneficiari i vehicle. El beneficiari rebrà el descompte directament a la factura (després d'impostos), en el moment de realitzar la compra dels pneumàtics.

La sol·licitud de l'ajuda només es podrà realitzar en els punts de venda adherits.   A més, l'IDAE recull en un catàleg les marques, games i models objecte d'aquesta ajuda.  Per a més informació, podeu consultar la web de l'IDAE.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta