Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2023 L’IMSST ofereix un nou servei d’orientació i acompanyament a les famílies per millorar el seu benestar

L’IMSST ofereix un nou servei d’orientació i acompanyament a les famílies per millorar el seu benestar

L’IMSST ofereix un nou servei d’orientació i acompanyament a les famílies per millorar el seu benestar

El servei ofereix tant assessorament com tallers i activitats comunitàries
25/10/2023

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) disposa, des d'aquest passat mes de setembre d’un nou servei: el SOAF, un espai d’orientació i acompanyament integral a les famílies de Tarragona per millorar-ne el benestar personal, familiar i social. El SOAF és un servei de caràcter universal i gratuït, adreçat a totes les persones i famílies de la ciutat de Tarragona que pretén millorar i reforçar les seves capacitats i habilitats educatives, relacionals i socialitzadores, facilitant així el benestar individual i familiar.  

Aquest nou servei de l’IMSST ofereix un espai on parlar amb calma i confiança de les relacions familiars, amb acompanyament de professionals, que ajudaran a trobar orientació i respostes a les incerteses de la criança i les relacions dins de la família. El servei té dues vessants: La d’assessorament, un espai d’orientació i d’intervenció amb la persona o família en aspectes relacionats amb l’educació dels fills, conflictes familiars, dificultats personals o emocionals, situacions de dol, malestar vivencial, etc; i la vessant comunitària, on es treballa la prevenció i es promouen tallers per millorar la criança dels fills i filles, per enfortir les habilitats parentals i també assessorar professionals dels àmbits de l’educació, de la  salut i el lleure amb les dificultats del seu dia a dia. 

El SOAF és un servei complementari als serveis de la xarxa local dels àmbits social, educatiu, sanitari i  de lleure. La persona o família interessada pot contactar mitjançant una sol·licitud a través del correu electrònic soaf@tarragona.cat o per telèfon al 977 296 171 (opció altres consultes).  

Més informació sobre el Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) al web de l'IMSST.

Segells de reconeixement d'administració oberta