Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Serveis / equips Família Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF)

Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF)

SOAF - Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies

Què fem?

  • Orientem i assessorem les famílies sobre qüestions relacionades amb l'educació dels fills i filles segons les diferents etapes evolutives o de recursos que poden disposar.

  • Acompanyem i donem suport especialitzat quan hi ha dificultats en l’àmbit de la família o de la persona (dificultats en l'educació, de convivència, conflictes de parella, separació o divorci, situacions de dol, malestar vivencial, etc.) que afectin les relacions, o emocionalment, amb intervenció terapèutica.

  • Prevenim i intervenim amb activitats adreçades als pares i mares per millorar la tasca educativa dels fills/es, detectant les mancances i dotant-los d'eines i estratègies. També oferim recursos en línia:

RECURSOS EN LÍNIA

  • Assessorem professionals dels àmbits de l’educació, la salut i el lleure en les dificultats i en cercar solucions.

Qui forma l'equip?

El servei SOAF està a càrrec d’un orientador familiar.

Persones destinatàries

Va dirigit a totes les famílies i persones de la ciutat de Tarragona i els seus barris.

Com s'hi accedeix?

Podeu contactar amb el servei mitjançant el correu electrònic soaf@tarragona.cat o al telèfon 977 296 171.

Normativa

  • El Decret 142/2010, d’11 d’octubre, pel qual s’aprova la Cartera de serveis socials 010-2011, inclou a l’annex 1, Prestacions de la Xarxa de Serveis Socials d’Atenció Pública, apartat 1.2.11.1, el servei d’atenció a les famílies, com a prestació de la Cartera de serveis socials del Departament de Drets Socials.
Segells de reconeixement d'administració oberta