Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2014 Nova oferta de formació per a emprenedors, micro empreses i pimes

Nova oferta de formació per a emprenedors, micro empreses i pimes

Nova oferta de formació per a emprenedors, micro empreses i pimes

L'àrea d'empresa de Tarragona Impulsa presenta el nou calendari de formació adreçat a emprenedors
Nova oferta de formació  per a emprenedors, micro empreses i pimes Nou catàleg formatiu per a emprenedors i empreses
12/03/2014

 

Ja està obert el període d'inscripció pels nou cursos de formació sobre creació, direcció i gestió d'empreses organitzat per Tarragona Impulsa. Totes les sessions van adreçades a emprenedors (en fase de creació de l'empresa), micro empreses, petites i mitjanes empreses que vulguin adquirir o ampliar coneixements en els àmbits que es tractaran. “Els emprenedors coneixen bé el seu sector i saben el que venen però no tenen coneixements sobre eines 2.0 que faciliten la gestió de l'empresa i poden augmentar les vendes, en aquest nou cicle formatiu hem volgut focalitzar l'oferta en l'àmbit del màrqueting digital i les eines de gestió 2.0, sense oblidar temes bàsics com fiscalitat, comunicació i comptabilitat de la micro i petita empresa” diu Xavier Tarrés, tinent d’alcalde conseller de Treball i Promoció Econòmica.

S'han programat píndoles formatives sobre aspectes molt sol·licitats per emprenedors i autònoms com són els que tenen a veure amb la comptabilitat o la fiscalitat i altres relacionats amb eines de gestió empresarial 2.0 i màrqueting digital. La primera sessió es realitzarà amb la col·laboració de l'oficina Europe Direct i se centrarà a explicar quins recursos i eines posa la Unió Europea a disposició dels emprenedors i les empreses per obrir-se al mercat europeu i per aconseguir clients, socis o proveïdors dins l'espai de la UE.

Un altre bloc interessant és el que té a veure amb les competències i els recursos per establir una bona estratègia comercial, amb sessions com la de "Comunicació i persuasió per a emprenedors" o la dedicada a la projecció real de vendes. “Des de l'Ajuntament apostem per facilitar formació als emprenedors. Aquesta és una manera efectiva de contribuir a l'èxit i la supervivència dels negocis al mercat”, afegeix Xavier Tarrés.

Totes les sessions tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa i estan subvencionades pel programa Catalunya Emprèn i l'Ajuntament de Tarragona, de manera que no tenen cap cost per les persones que hi assisteixin. S’ha programat una oferta àmplia per respondre a les necessitats de molts dels emprenedors i empreses que fan ús dels serveis de Tarragona Impulsa.

 

Podeu consultar el calendari complet i accedir al formulari d'inscripció en aquest enllaç

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat